Simply smart
foundations

Verlengbare Schroeffundamenten

geen beton . zeer stabiel . extreem snel

BAYO.S professionele systemen

BAYO.S Schroeffundamenten verankeren zeer veel verschillende modulaire constructies, in ieder bodemtype, ook op moelijk toegankelijke terreinen. 

We ontwerpen en produceren een interface voor uw producten en de BAYO.S Schroeffundamenten, volledig volgens uw eisen. Onze producten voldoen aan of overschrijden zelfs de hoogste technologische standaarden en normen. 

Onze Bayonet verbinding is een enorme innovatie op het gebied van schroeffunderingssystemen. Schroeffundamenten die voorzien zijn van deze Bayonet verbinding zijn verlengbaar, waardoor de belastingcapaciteit exponentieel toeneemt. 

Klantspecifieke oplossingen

Voor klanten die meer willen dan ons standaard assortiment, bieden we maatwerk oplossingen. Ons team van engineers ontwikkelt producten op basis van uw wensen. Maatwerkproducten in bevestingingsmaterialen voor een specifiek doel of aangepaste schroeffundamenten voor een gecompliceerd terrein of bepaalde bodemkwaliteit. Onze experts analiseren en voorspellen krititische punten voordat het project van start gaat. Daarmee ondervangen we mogelijk vertragende problemen en maximaliseren we de efficiency op de bouwplaats. Geen vertraging, geen wachttijden, geen vragen tijdens het proces. 

Projectgallerij / referenties

BAYO.S schroeffundamenten