Simply Smart Foundations

Over BAYO.S

BAYO.S is pionier op het gebied van verlengbare schroeffunderingen. Vanuit Praag, Tsjechië, worden de meest uiteenlopende producten ontwikkeld, waarmee zij een zeer sterke partner is voor haar distributeurs over de gehele wereld.

De hoge Europese kwaliteitsstandaarden worden door BAYO.S als startpunt gezien. Door meer dan 10 jaar ervaring in constructieen schroeffunderingstechniek biedt Bayo.s een kwaliteitsproduct waarop u kunt bouwen.

Onze unieke schroeffunderingstechnologie biedt vele voordelen: snelle installatie, zelfs in moeilijk toegankelijke gebieden en slechte bodemcondities. Een schroeffundering beschadigd de omgeving niet en is herbruikbaar of te recyclen. Bayo.s heeft haar focus op het bieden van een complete funderingsoplossing. Zo ontwikkelden we een compleet assortiment schroeffunderingen en elektrische, hydraulische en handmatige indraaigereedschappen. Door het inzetten van deze producten en gereedschappen, in combinatie met onze geavanceerde testapparatuur, kunnen we een kant-en-klare fundering voor uw producten bieden.

Materialen

  • Vervaardigd uit S235 staal
  • Schroefdraad uit DC01 staalband
  • Volbad verzinkt staal, volgens DIN EN ISO 1461