Simply smart
foundations

verlengbare schroeffundamenten

geen beton . zeer stabiel . extreem snel

Schroeffundamenten

Door gebruik te maken van schroeffundamenten heeft u geen beton nodig en kunt u uw fundering binnen enkele minuten installeren. In plaats van uren!

Waarom BAYO.S?

Met het unieke bayonet bevestigingssysteem past u de fundering aan op uw toepassing en de bodemgesteldheid. Met alle verlengingen en bevestigingsdelen met het universele bayonet systeem, kunt u eindeloos veel combinaties maken.

Voordelen

Bouw snel en gemakkelijk een zeer stabiele fundering

Het kost slechts enkele minuten om een BAYO.S Schroeffundering te plaatsen. Een balk of paal kan direct worden geplaatst.

Met een schroeffundering bespaar je tijd en maak je het werk gemakkelijk. Om een fundering voor je project te installeren, draai je slechts een schroef in de grond. Exact op de locatie die je vooraf bepaald.

Kwaliteit voor de juiste prijs

BAYO.S Schroeffundamenten zijn gemakkelijker, sneller en schoner dan beton. Gemaakt van verduurzaamd staal.

Niet meer graven en geen beton storten

Niet meer eindeloos graven en bergen zand of klei verplaatsen (altijd meer dan je vooraf verwacht). Geen beton mixen en wachten op uitharding. Het kan vanaf nu een stuk gemakkelijker. De stalen punt van de schroef boort tussen wortels en kleine stenen door.

Schroeffundamenten kunnen direct na het indraaien worden belast, waarmee je direct het resultaat ziet van je werk. Markeer het gewenst punt, draai de schroeffundering in de grond en plaats direct een hekwerk, kas, schuur of speeltoestel.

Vriendelijk voor de omgeving

BAYO.S Schroeffunderingen zijn een schoon alternatief voor de traditionele betonnen fundering. De omgeving blijft onbeschadigd.

Van de voorbereiding tot montage; de schroeffundamenten zijn eenvoudig in gebruik.

Projecten

Hekwerk
Vlonders
Parasols en waslijnen
Speeltoestellen
Schuren en kassen
Pergola

BAYO.S schroeffundamenten